Heeft u vragen en/of opmerkingen over deze pagina, mailto:postbusear@rijksoverheid.nl

Categorie:Elementeigenschappen: verschil tussen versies

k (1 versie)
(SmartServerPages SmartCore => action = update page)
 
(Een tussenliggende versie door dezelfde gebruiker niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
[[Categorie:Kennismodule WikiXL SmartCore™]]
+
<!--TS:20180308091600--><!--This page is part of WikiXL SmartCore™. © 2011-2018 XL&Knowledge. Usage without proper license is strictly prohibited. Contact us at [mailto:support@xl-knowledge.com support@xl-knowledge.com].  Any changes to this page will be overwritten by module upgrades.-->Dit is de categorie {{PAGENAME}}. Deze categorie bevat alle elementeigenschappen die bij het definiëren van een elementtype aan elementen van dat elementtype toegewezen kunnen worden. Bewerk elementeigenschappen met het formulier {{#default_form:Elementeigenschap}}.
Dit is de categorie {{PAGENAME}}. Deze categorie bevat alle elementeigenschappen die bij het definiëren van een elementtype aan elementen van dat elementtype toegewezen kunnen worden. Bewerk elementeigenschappen met het formulier [[Has default form::Elementeigenschap]].
 
 
<br/><br/>
 
<br/><br/>

Huidige versie van 2 feb 2021 om 17:46

Dit is de categorie Elementeigenschappen. Deze categorie bevat alle elementeigenschappen die bij het definiëren van een elementtype aan elementen van dat elementtype toegewezen kunnen worden. Bewerk elementeigenschappen met het formulier Deze categorie gebruikt het formulier Elementeigenschap..

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 2 feb 2021 om 17:46.